ПОЛИЦИЈА 192
ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА
193
БРЗА ПОМОШ
194
РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ
СО КРИЗИ
195
АМСМ – помош на патишта 196
АМСМ – информативен центар 155 55
АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон – стоп) 9159
ЦАРИНА 197
ВОЕНА ПОЛИЦИЈА 02 3227 700; 02 3220 547
РЕПУБЛИЧКИ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ 975
ДХЛ –  БРЗА ПОШТА 02 3121 111 
ТНТ – ЕКСПРЕС ПОШТА 02 2468 922; 02 2469 007
ФЕДЕКС – БРЗА ПОШТА 02 3137 233; 02 3137 044
ЕВН МАКЕДОНИЈА 0890 88888

Comments are closed.

Close Search Window