Имате проблем или прашање?

Пријавете го проблемот до надлежните општински тела, ако имате прашања слободно пополнете го формуларот подолу. Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Сите барања се разгледуваат за време на редовното работно време од Понеделник до Петок, 08:00 – 16:00 часот.


  ОПШТИНА ЖЕЛИНО

  Контакт:
  Тел. +389 (0) 44 378 030
  Е-маил: info@zhelina.gov.mk
  Работно време: 08:00 – 16:00 (Понеделник – Петок)

  Адреса:
  Ул: 104, Бр: 14, Желино, 1216
  Република Северна Македонија  Comments are closed.

  Close Search Window